VÄLKOMMEN TILL INVID´S WEB SHOP!
I egenskap av en helhetsleverantör av trygga, effektiva och flexiblaIT-lösningar känns det trevligt att få hälsa dig hjärtligt välkommen till vår  webshop med flertalet användarvänliga funktioner.

Här hittar du ett rikt utbud från marknadens ledande leverantörer kryddat med snabba leveranser och smarta finansieringslösningar till riktigt bra priser!

Om du önskar personlig service lyfter du bara luren och ringer till ditt närmast aktuella web shops kontor via de telefonnummer som du kan utläsa i högerkanten under rubriken ”Välkommen att kontakta oss” .

Än en gång, hjärtligt välkommen till INVID´s webshop för att kunna köpa omsorgsfullt utvalda produkter som utgör viktiga pusselbitar för en optimal IT-miljö till riktigt bra priser!

HP ProBook 640 G2 - 14" + Docka

Få ut mesta möjliga av befintliga IT-investeringar med stöd för äldre funktioner som är tillgängliga på HP ProBook 640, till exempel en optisk enhet som tillval, en VGA-port och en RJ-45-anslutning.

Logga in för pris

Dell Latitude E5570 - 15"

Produktivitet och prestanda i en elegant och mångsidig design med 15-tumsskärm samt klassledande säkerhet och hanterbarhet.
Vår säkraste bärbara dator för företag har nu en tunnare design och är byggd med högklassiga material.

Logga in för pris

Samsung 850 EVO 500GB

Samsung SSD 850 EVO lyfter den dagliga datorupplevelsen till en högre nivå av prestanda och hållbarhet. Med Samsungs V-NAND-teknik som drivkraft är det inte förvånande att 850 EVO är den mest bästsäljande SSD-enheten för vanlig datoranvändning.

Logga in för pris

Dell UltraSharp U2415 24"

Hållbar skärm med miljödesign och PowerSensor sänker elräkningen.Det här skärmhöljet från Philips är fritt från bromerade flamskyddsmedel och polyvinylklorid (PVC-/BFR-fritt).

Logga in för pris
Kundvagn
Visa priser inkl moms
Varor: 0 stSumma: 0 kr