VÄLKOMMEN TILL INVID´S WEB SHOP!
I egenskap av en helhetsleverantör av trygga, effektiva och flexiblaIT-lösningar känns det trevligt att få hälsa dig hjärtligt välkommen till vår  webshop med flertalet användarvänliga funktioner.

Här hittar du ett rikt utbud från marknadens ledande leverantörer kryddat med snabba leveranser och smarta finansieringslösningar till riktigt bra priser!

Om du önskar personlig service lyfter du bara luren och ringer till ditt närmast aktuella web shops kontor via de telefonnummer som du kan utläsa i högerkanten under rubriken ”Välkommen att kontakta oss” .

Än en gång, hjärtligt välkommen till INVID´s webshop för att kunna köpa omsorgsfullt utvalda produkter som utgör viktiga pusselbitar för en optimal IT-miljö till riktigt bra priser!

NYA HP ProBook 640 G3 - 14" + Docka

Få ut mesta möjliga av befintliga IT-investeringar med stöd för äldre funktioner som är tillgängliga på HP ProBook 640, till exempel en optisk enhet som tillval, en VGA-port och en RJ-45-anslutning.

Logga in för pris

NYA Surface PRO BOOK

Built for performance and professional software with the powerful processor
• Unmatched graphics power
• 13.5-inch, high-resolution PixelSense Display brings your creations to life

Logga in för pris

Contour RollerMouse Red Plus

•Ger dig därför en ännu bättre och mer ergonomisk arbetsställning.
•Ger ytterligare komfort till dina underarmar när du arbetar.
•Ger dig en längre och mjukare övergång från skrivbord till RollerMouse och tangentbord

Logga in för pris

Samsung SE650 S24E650BW 24"

Se till att du har en bildskärm som går att titta på från flera vinklar med. Förutom sin breda betraktningsvinkel på 178 grader har skärmen även ett läge som minskar det blå ljuset och är därmed behagligare för ögonen att titta på en längre tid

Logga in för pris
Kundvagn
Visa priser inkl moms
Varor: 0 stSumma: 0 kr